GHB avagy Górugrány Hadijátékos Blogja

GHB avagy Górugrány Hadijátékos Blogja

Napoleon project

VIII. Osztrák vadászok konverzió

2019. június 21. - gorugrany

Egyelőre csak a figurák konvertálásával készültem el és eredetileg nem akartam már step-by-step bejegyzéseket, csak olyat, amiben a teljes egység kikenve-kifestve, nyalkán áll a talpán. Viszont ezek itt mind a huszonnégyen konvertálva vannak. A térdelő és a futó figurák Victrix osztrákokból készültek plusz drót meg greenstuff a többiek Perry osztrákokból darabolva. A figurák kezében a 1795M. Jäger-stutzen a saját muskétájuk rövidebbre vágva plusz a régebbről megmaradt nomeg a saját Perry muskéták csővégei. Ezek ugyanis határozottabb kinézetűek voltak a Victrix változatoknál. A kard szuronyok sztirol lapból vágva a hüvelyeik meg a Warlord AWI gyalogságok kardjaiból készültek. A kürtös szintén egy AWI kürtöt fúj a tiszt meg egy brit tiszt pisztolyát szorongatja.

Egyelőre még nem döntöttem el, hogy melyik regiment vadászai legyenek, de amikor kész lesznek, akkor újabb bejegyzés fog erről szólni.

A bejegyzés trackback címe:

https://gorugrany.blog.hu/api/trackback/id/tr8214905582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása