GHB avagy Górugrány Hadijátékos Blogja

GHB avagy Górugrány Hadijátékos Blogja

Na kezdjük akkor el!

2016. február 16. - gorugrany

Ennek a blognak a célja nem más, mint annak a dokumentálása, hogy miket követek el konvertálás címén egynémely fém és műanyag figurákkal, amiket eredendően tabletop wargame céljára hoztak létre. Meg lehet más egyéb is persze :). Ugyanakkor nem teszek elhamarkodott ígéreteket sem a gyakori, pláne rendszeres frissítésekről, bejegyzésekről. Az egész dolog „jól megfontolás” mentesen hirtelen felindulásból történik. Szóval majd meglátjuk. Amire viszont ígéretet teszek, hogy a blogban még véletlenül sem törekszem a hobbi angol szakkifejezéseinek szép magyarítására mi több sok esetben akkor is a helyi argót használom, ha annak van szép magyar megfelelője azaz mindent úgy mondok ahogy megszoktam és még ráadásul kevergélni is fogom.

A bejegyzés trackback címe:

https://gorugrany.blog.hu/api/trackback/id/tr618397084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MeyilKree 2016.02.17. 05:37:42

Üdv a blogketrecben pajtás!

Sok örömet a blogoláshoz, mert bár néha megerőltető a sok festés, készülődés után a bejegyzést is megírni, de utólag visszanézve nagyon megéri a dolog. ;)

gorugrany 2016.02.17. 09:54:08

Köszönöm szépen! Igyekezni fogok. :)
süti beállítások módosítása